Art Pub étterem

Art Pub étterem

Éttermünk, új vezetés alatt, 2011. júliusában nyitotta meg kapuit Pesterzsébet és Ferencváros határán, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a főváros déli peremén élőket is megismertesse a minőségi gasztronómiával és a baráti, családias vendéglátással. Jó idő esetén, zöld környezetben lévő teraszunk, és a gyermekek részére létrehozott fajátszóterünk teheti teljessé a nálunk eltöltött időt. Földszinti termeink a hagyományos angol elegancia jegyeit viselő pub-ok hangulatát idézik.                    

  Küldetésünk

  Azon dolgozunk, hogy kínálatunk sokkal több legyen, mint amit az étlapunk oldalain olvashat. Nincs az étlapon az odafigyelés, amivel ételeinket készítjük, a jókedv, amivel fűszerezzük, és a szeretet amivel díszítjük. Mindezt mosollyal és kedves szavakkal tálaljuk. Továbbá nincs az étlapon az elégedettség, amelyet reményeink szerint Ön érez majd, amikor visszagondol a nálunk eltöltött időre.

   Rendezvénytermeink

   Rendezvénytermeink

   Az emelet három rendezvényteremnek ad helyet, közel 500 m2-en. Meleg színvilágú Gránát termünk, méretéből adódóan esküvők, nagyobb céges rendezvények, kiállítások ideális helyszíne. 100-150 fő ünneplését, vagy munkáját teszi lehetővé.
   Hangulatos, tolóajtóval szeparálható Opál termeink méltó helyszanei lehetnek konferenciáknak, termékbemutatóknak, baráti vagy családi összejöveteleknek, osztálytalálkozókank. Befogadóképességük, az esemény jellegének megfelelően alakítható, 20-120 főig.
   Az étterem alatti különtermünkben lehetőség van kötetlenebb baráti összejövetele, legény- vagy leánybúcsúk lebonyolítására. 

    Mesterszakácsunk üzenete

    Ha klasszikus, házias ízekre vágyik, vagy szívesebben kóstolna különleges, egyedi fogásokat, nálunk jó helyen jár! Olyan gasztronómiai kínálatot alakítottunk ki, melyben a hazai, hagyományos ízek mellett, megférnek a nemzetközi konyha remekei is. Étlapunk választéka mellé változatos napi ajánlatokat is kínálunk.